Rahastointi

Obsido Oy on 1.1.2006 lähtien vastannut Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön hallinnoiman Jääkiekkoilijoiden urheilijarahaston tiedottamisesta, markkinoinnista, yleisestä kehittämisestä, sijoitustoiminnasta sekä riskienhallinnasta yhteistyössä säätiön hallituksen ja säätiön kulloisenkin varainhoitajan kanssa.

Obsido Oy vastaa Jääkiekkoilijoiden urheilijarahaston osuusrekisterin ylläpidosta (pelaajien omistukset, merkinnät, siirrot ja nostot) sekä rahaston arvonlaskennasta.

Ilmoitusmenettelystä ja pelaajien rahasto-osuuksien määristä lisätietoa Obsidon talous- ja hallintojohtaja Mari Virtaselta, puhelin 041 468 6351 ja sähköposti mari.virtanen(at)obsido.fi. 

Rahaston sijoituksista lisätietoa osaa kertoa Obsidon toimitusjohtaja Jani Nikko, puhelin 050 50 50 503 ja sähköpostilla jani.nikko(at)obsido.fi.

Omia tietojasi pääset tarkistamaan osoitteesta: www.obsido.fi

SJRY Blogi // katso kaikki

  • Purkukiekko

    Parasta mahdollista jääkiekkopropagandaa!
    // ti 19.1.2016 - Jarmo Saarela

    Jääkiekko on edelleen Suomen suosituin urheilulaji – sen näytti toteen ”Pikkuleijonien” aikaansaaama hurmos, joka päättyi sadunomaisesti maailmanmestaruuteen. Loppuottelussa kukistui Venäjä jatkoajalla lukemin 4-3.

    // lue lisää

Yhteistyökumppanit