Rahastointi

Obsido Oy on vastannut 1.1.2006 lähtien Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön hallinnoiman Jääkiekkoilijoiden urheilijarahaston sijoitustoiminnasta, tiedottamisesta, markkinoinnista, yleisestä kehittämisestä sekä riskienhallinnasta yhteistyössä säätiön hallituksen ja säätiön kulloisenkin varainhoitajan kanssa. Obsido Oy on vastannut 1.7.2010 alkaen Jääkiekkoilijoiden urheilijarahaston sijoitustoiminnasta.

Obsido Family Office Oy vastaa Jääkiekkoilijoiden urheilijarahaston osuusrekisterin ylläpidosta (pelaajien omistukset, merkinnät, siirrot ja nostot) sekä rahaston arvonlaskennasta.

Ilmoitusmenettelystä ja pelaajien rahasto-osuuksien määristä lisätietoa Obsidon assistant controllerilta Jenni Koivulalta, puhelin 045 898 1783 ja sähköposti jenni.koivula(at)obsido.fi.

Rahaston sijoituksista lisätietoa osaa kertoa Obsidon salkunhoitaja Juho Appel, puhelin 040 701 3730 ja sähköposti juho.appel(at)obsido.fi.

Omia tietojasi pääset tarkistamaan osoitteesta:www.obsido.fi

SJRY Blogi // katso kaikki

  • Purkukiekko

    Pelaajayhdistyksestä yhä tärkeämpi vaikuttaja myös Olympiakomiteassa
    // to 15.2.2018 - Sinuhe Wallinheimo

    인사말, 평창 동계 올림픽! Lause on koreaa ja tarkoittaa vapaasi käännettynä Terveiset Koreasta, Pyeongchangin talviolympialaisista. Olen siis Jääkiekon pelaajayhdistyksen puolesta seuraamassa talviolympialaisia viikon ajan (14.-20.3.) Suomen olympiakomitean kutsumana.

    // lue lisää

Yhteistyökumppanit