Säätiö

Suomen Jääkiekkoilijat ry:n puitteissa toimii vuonna 1982 perustettu Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiö. Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea nykyisten ja entisten jääkiekkoilijoiden koulutusta sekä sopeutumista urheilu-uran jälkeiseen elämään. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö voi myöntää avustuksia ja apurahoja.

Hallitus vuosille 2019 ja 2020

Sinuhe Wallinheimo (puheenjohtaja), Hauhtonen Janne, Matias Loppi, Mika Oksa, Esa Pirnes, Erkki Rajamäki ja Harri Tikkanen.

Varajäsenet: Arttu Luttinen, Jani Nieminen, Lennart Petrell ja Jukka Voutilainen.

Lisäksi Jarmo Saarela (asiamies).

Urheilijarahasto

Säätiö hallinnoi valtiovarainministeriön hyväksymänä tahona jääkiekkoilijoiden urheilijarahastoa, johon jääkiekkoilijat lainsäädännön sallimalla tavalla voivat siirtää urheilemisella ansaitsemiaan tuloja käytettäväksi urheilu-uran jälkeen.

Juhlarahastot

Suomen Jääkiekkoilijat ry hallinnoi säätiön alaisuudessa olevia juhlarahastoja (8 kpl), joista rahastonhaltijoiden suosituksesta säätiön hallitus jakaa vuosittain avustuksia tai stipendejä juhlarahastojen säännöissä määriteltyjen kriteerien mukaan.

SJRY Blogi // katso kaikki

  • Purkukiekko

    Pelaajayhdistyksestä yhä tärkeämpi vaikuttaja myös Olympiakomiteassa
    // to 15.2.2018 - Sinuhe Wallinheimo

    인사말, 평창 동계 올림픽! Lause on koreaa ja tarkoittaa vapaasi käännettynä Terveiset Koreasta, Pyeongchangin talviolympialaisista. Olen siis Jääkiekon pelaajayhdistyksen puolesta seuraamassa talviolympialaisia viikon ajan (14.-20.3.) Suomen olympiakomitean kutsumana.

    // lue lisää

Yhteistyökumppanit