Säätiö

Suomen Jääkiekkoilijat ry:n puitteissa toimii vuonna 1982 perustettu Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiö. Säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea nykyisten ja entisten jääkiekkoilijoiden koulutusta sekä sopeutumista urheilu-uran jälkeiseen elämään. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö voi myöntää avustuksia ja apurahoja.

Hallitus vuosille 2017 ja 2018

Sinuhe Wallinheimo (puheenjohtaja), Antti Hulkkonen, Matias Loppi, Mika Oksa, Erkki Rajamäki, Jani Rita ja Harri Tikkanen.

Varajäsenet: Riku Hahl, Janne Hauhtonen, Jani Nieminen, Petteri Nokelainen, Lennart Petrell, Esa Pirnes ja Jukka Voutilainen.

Lisäksi Juha Rantasila (kunniapuheenjohtaja) ja Jarmo Saarela (asiamies).

Urheilijarahasto

Säätiö hallinnoi valtiovarainministeriön hyväksymänä tahona jääkiekkoilijoiden urheilijarahastoa, johon jääkiekkoilijat lainsäädännön sallimalla tavalla voivat siirtää urheilemisella ansaitsemiaan tuloja käytettäväksi urheilu-uran jälkeen.

Juhlarahastot

Suomen Jääkiekkoilijat ry hallinnoi säätiön alaisuudessa olevia juhlarahastoja (10 kpl), joista rahastonhaltijoiden suosituksesta säätiön hallitus jakaa vuosittain avustuksia tai stipendejä juhlarahastojen säännöissä määriteltyjen kriteerien mukaan.

SJRY Blogi // katso kaikki

  • Purkukiekko

    Parasta mahdollista jääkiekkopropagandaa!
    // ti 19.1.2016 - Jarmo Saarela

    Jääkiekko on edelleen Suomen suosituin urheilulaji – sen näytti toteen ”Pikkuleijonien” aikaansaaama hurmos, joka päättyi sadunomaisesti maailmanmestaruuteen. Loppuottelussa kukistui Venäjä jatkoajalla lukemin 4-3.

    // lue lisää

Yhteistyökumppanit