LIITY JÄÄKIEKKOILIJOIDEN PELAAJAYHDISTYKSEEN

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki jääkiekkoilijat. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen (lähetys tapahtuu suojatussa yhteydessä) tai maksamalla jäsenmaksun Danske Bank:iin tilillemme: FI60 8001 8710 0115 24, BIC/SWIFT: DABAFIHH.

Perustiedot
Jäsenmaksu

Jäsenmaksu kaudella 2017-2018: SM-liiga, riippuu pelaajan tuloista/v. (130 – 600 eur) Mestis 80 eur, ulkomailla pelaava 350 eur. Jäsenmaksu sisältää vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Huom! ulkomaan jäsenmaksuun sisältyy ns. katastrofivakuutus, mutta ei vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

Lisämaksu jääkiekon ylimääräisestä tapaturmavakuutuksesta (ns. katastrofivakuutus) kaudella 2017-2018 on 150 euroa.

JÄSENMAKSU ON VEROTUKSESSA VÄHENNYSKELPOINEN TULONHANKKIMISVÄHENNYKSENÄ!

Sitovuus

Pelaaja, joka tällä hakemuksella liittyy Suomen Jääkiekkoilijat ry:n jäseneksi sitoutuu siihen, että Suomen Jääkiekkoilijat ry saa laskuttaa jäsenmaksun seuralta, jos seuran kanssa on näin erikseen sovittu ja seura saa vastaavasti vähentää maksetun jäsenmaksun pelaajan palkasta. Samalla jäseneksi liittyvä henkilö antaa suostumuksensa Suomen Jääkiekkoilijat ry:lle siihen, että jäsenen rekisteritietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Pelaajayhdistyksen kaupallisiin tarkoituksiin.

Lisäksi pelaaja luovuttaa Suomen Jääkiekkoilijat ry:lle yksinoikeuden käyttää valtuutuksen antaneen pelaajan nimeä, nimikirjoitusta, kuvaa, hahmoa, henkilökohtaista pelinumeroa ja ottelutilastoja sekä muita henkilöllisyyteen liittyviä oikeuksia (yhdessä Oikeudet) sekä käyttöoikeuden luovuttamiseen silloin kun samanaikaisesti käytetään kolmen tai useamman pelaajan oikeuksia kaupallisiin, PR- tai muuhun tarkoitukseen.
Sähköpostiosoite-kenttä on pakollinen, sillä Pelaajayhdistys lähettää tiedotteensa sähköpostin välityksellä.

SJRY Blogi // katso kaikki

  • Purkukiekko

    Parasta mahdollista jääkiekkopropagandaa!
    // ti 19.1.2016 - Jarmo Saarela

    Jääkiekko on edelleen Suomen suosituin urheilulaji – sen näytti toteen ”Pikkuleijonien” aikaansaaama hurmos, joka päättyi sadunomaisesti maailmanmestaruuteen. Loppuottelussa kukistui Venäjä jatkoajalla lukemin 4-3.

    // lue lisää

Yhteistyökumppanit