Jääkiekkoilijoiden opintokoordinointi

Jääkiekon pelaajayhdistyksen, Jääkiekkoliiton, Liigan/liiga-Alumnin sekä Olympiakomitean kanssa yhdessä valmistelema hanke, jonka tarkoituksena on ollut rakentaa ja toteuttaa toimiva malli ammattijääkiekkoilijoiden opiskeluiden varmistamiseksi ja mahdollistamiseksi uran aikana ja/tai sen jälkeen, on aloittanut toimintansa täysipainoisesti.

Pelaajien opintokoordinoinnista jääkiekon parissa vastaavat jatkossa jääkiekkolehtorit.

Jääkiekkolehtoreiden toimipaikat sijaitsevat kuudella paikkakunnalla (Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu), sijoitettuna paikallisten urheiluakatemioiden yhteyteen.

Jääkiekkolehtorien tehtävänä on mm. Liiga- ja Mestispelaajien (myös alumnit) henkilökohtainen opinto- ja uraohjaus, urasuunnittelussa avustaminen, opiskelumahdollisuuksista tiedottaminen, pelaajien aktivointi opiskeluun, ym. opiskeluun liittyvät asiat.

Lisätietoa asiasta voi tarpeen vaatiessa tiedustella pelaajayhdistyksen toimistolta (toiminnanjohtaja Jarmo Saarela/yhteyspäällikkö Iiro Järvi).

Jääkiekkolehtorien nimet, valtakunnallisesti jaetut vastuualueet sekä yhteystiedot löydät tästä.

 Alla esittelyvideo kustakin jääkiekkolehtorista:

Harri Laurila
Mika Lievonen

Mikko Rantala
Tuomo Räty
Kalle Sahlstedt
Loput tulossa pikapuoliin!

 

Ajankohtaista koulutuksesta

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK järjestää urheilijoille Liiketalouden pt merkonomi koulutuksen 5.9.2017-31.3.2019. Lue lisää tästä ja muista TAKK:n järjestämistä koulutuksista tästä.

Mietitkö mitä tehdä peliuran jälkeen? Pelaajasta tuomariksi siirtyminen on nyt helpompaa! Suomen Jääkiekkotuomarien Liitto SJTL ry järjestää koulutuksen keväällä 2017. Lue lisää tästä.

Kokeile Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämää amk-opiskelua jo syksyllä - päätä vasta sitten! Ei pääsyvaatimuksia, kaikki pääsee kurssille. Hinta vain 75 euroa/kurssi, ei muita maksuja. Lue lisää tästä. Ilmoittautumislomakkeen löydät tästä.

Oppisopimuskoulutuksella ammattiin (KEUDA) -> lue lisää