Alex Lindroos: "Nyt on erityisen hyvä hetki liittyä Pelaajayhdistykseen"

Alex Lindroos: "Nyt on erityisen hyvä hetki liittyä Pelaajayhdistykseen"

Alex Lindroos jättäytyi pois Pelaajayhdistyksen hallituksesta keskiviikon vuosikokouksessa.

Alexin terveiset

"Haluan ilmaista kiitokseni siitä, että minulla on ollut mahdollisuus olla mukana Pelaajayhdistyksen hallituksessa kahden vuoden ajan kehittämässä suomalaisten jääkiekkoilijoiden asemaa. Tämä kokemus on antanut minulle valtavasti oppia suomalaisesta jääkiekosta, mutta myös arvokasta oppia tulevaa elämää varten.

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme pystyneet kehittämään Pelaajayhdistyksen toimintaa ja uskon vahvasti, että tulevaisuudessa on vielä paljon suuria edistysaskeleita otettavissa. Jätän pestini hallituksessa hyvillä mielin tietäen, että saimme uusia innokkaita henkilöitä Pelaajayhdistyksen hallitukseen.

Toivotan Pelaajayhdistyksen tulevalle hallitukselle kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Tulen innolla seuraamaan Pelaajayhdistyksen kehitysaskelia jatkossa.

Loppuun haluan korostaa yhtä itselleni tärkeää asiaa: toivon sydämestäni, että pelaajat ymmärtävät, kuinka tärkeää on kuulua Pelaajayhdistykseen, jotta Pelaajayhdistys pystyy jatkossakin edistämään pelaajien asemaa. Nyt on erityisen hyvä hetki liittyä Pelaajayhdistykseen!

Kiitän kaikkia mukana olleita näistä kahdesta vuodesta!"

 

KIITOS ALEX!


Takaisin uutisiin »
SJRY