Esittelyssä Pelaajayhdistyksen toimisto: Karoliina Rantamäki

Esittelyssä Pelaajayhdistyksen toimisto: Karoliina Rantamäki

Kuka olen?

Pelaajayhdistyksen koordinaattori Karoliina Rantamäki. Aloitin Pelaajayhdistyksessä elokuussa 2022. Olen pelannut jääkiekkoa koko ikäni ja pelit jatkuu edelleen. Tänä vuonna kausi huipentui HIFK:n riveissä Suomen mestaruuteen, kun pääsin nostamaan ”tyttöä” Nordiksen kirkkaissa valoissa. Perspektiiviä kiekkoon löytyy, kun olen pelannut pääsarjatasolla yli 30 vuotta ja yli 20 vuotta maajoukkueessa. Koulutukselta olen liiketalouden tradenomi.

Mitä teen Pelaajayhdistyksessä?

Naispelaajien asioiden hoitaminen ja Naisten Liigan kehittäminen pelaajien näkökulmasta. Yhteydenpito yhteyspelaajiin, Jääkiekkoliittoon ja Naisten Liigan hallituksen jäseniin kuuluvat työnkuvaani. Hoidan myös laskutusta, maksuliikennettä, osto- ja myyntireskontraa, jäsenrekisteriä sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin. Toimenkuvani on varsin laaja ja vaihteleva, eikä yhtään samanlaista päivää ole.

Vapaa-aika

Pelaan edelleen Naisten Liigassa ja lähes kaikki illat menee hallilla omissa treeneissä ja viikonloput pelien merkeissä. Jos aikaa on ja kesätreeneiltä ehtii, niin tykkään liikkua luonnossa ja kesäisin pelata padelia.

Parasta työssä?

Ehdottomasti parasta on olla mukana parantamassa ja kehittämässä naispelaajien asemaa ja arvostusta. Mun sydämenasia on aina ollut pelaajien olosuhteiden parantaminen ja olen etuoikeutettu, kun saan olla siinä kehitystyössä mukana. Tehtävää toki riittää, mutta olen ottanut haasteen vastaan. Myös pelaajien kanssa käydyt keskustelut ja yhdessä pidetyt palaverit ovat parasta työssäni.

📸 Riku Laukkanen


Takaisin uutisiin »
SJRY