Etsimme uutta toiminnanjohtajaa!

Etsimme uutta toiminnanjohtajaa!

Etsimme energiseen joukkoomme uutta toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä eläkkeelle 1.11.2020.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jääkiekkoilua sekä toimia yhdistyksen jäsenten ammatillisten, palkkauksellisten, yhteiskunnallisten ja urheilullisten etujen ajamiseksi.

Mikäli haluat toimia suomalaisen jääkiekon ytimessä, edistää jääkiekkoilijoiden asemaa työntekijöinä ja pitää suomalaisen jääkiekon maailman huippujen joukossa, saatat olla etsimämme henkilö.

Vastaat kokonaisvaltaisesti Pelaajayhdistyksen johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta hallituksen hyväksymien suunnitelmien mukaisesti nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Valmistelet hallituksen kokoukset ja toimit kokouksissa hallituksen sihteerinä. Tehtävään voidaan liittää Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön asiamiehen tehtävät.

Tehtävässä edellytetään laajaa yhteiskunnan, urheilun ja erityisesti jääkiekon tuntemusta myös kansainvälisesti. Sinun tulisi hallita tehtävää sivuava lainsäädäntö mm. suomalaiseen sosiaali- ja vakuutusturvaan, vahingonkorvauslainsäädäntöön, työsopimusoikeuteen ja työehtosopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Aikaisempi kokemus ja näytöt organisaation johtamisesta, kokonaisuuksien hallinnasta ja organisointikyvystä ovat etu. Sinulla on kyky tarttua toimeen ja halu perehtyä myös yksittäisten jäsentemme usein tapauskohtaisiin ongelmatilanteisiin. Suomen kielen lisäksi pystyt kommunikoimaan kirjallisesti ja suullisesti englanniksi, eikä mediassa esiintyminenkään ole sinulle vierasta.

Tehtävää hoidat kiinteässä yhteistyössä yhdistyksen puheenjohtajan, yhteyspäällikön ja assistentin kanssa. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingin Ilmalassa.

Odotamme hakemustasi Monsteriin ansioluetteloineen (CV) ja palkkatoivomuksineen 18.5.2020 mennessä. 

Lisätietoja antavat:

Toiminnanjohtaja Jarmo Saarela, 040 5465017, soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo: 10.00-12.00

Puheenjohtaja Sean Bergenheim, 0400 603434, soittoajat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo: 12.00-15.00Takaisin uutisiin »
SJRY