Haluatko valmentajaksi?

Haluatko valmentajaksi?

VALMENTAJAKSI?

Urheilijasta valmentajaksi (URVA) käynnistyy 5.5.2023 Tampereella Varalassa. Monilajinen valmentajakoulutus tarjoaa mahdollisuuden urheilu-uran lopettaneille ja akvtiiviurheilijoille kouluttautua valmentajan polulle.

Viimeisten koulutusten osallistujien lajeina on ollut muun muassa jääkiekko, ringette, koripallo, salibandy, voimistelu, aerobic, eri kamppailulajit, purjehdus, autourheilu, moottoriurheilu, voimanosto, painonnosto ja ampumahiihto.

💬 "Voin suositella tätä myös aktiivipelaajille. Se tuo apua myös omaan peliuraan, kun näkee jääkiekkoa toiseltakin kantilta. Lähijaksot ja muut tehtävät pystyy sovittamaan mutkattomasti omiin aikatauluihin, eikä tämä sido liikaa muuta aikaa. Entisistä kiekkoilijoista mukana oli Markus Kankaanperä, muutama aiemmin lopettanut kiekkoilija ja Mestiksessä tällä kaudella pelannut Ville Nieminen. Samassa ryhmässä oli monipuolisesti muiden lajien edustajia ja sen kautta sai laajemmin näkemystä valmentamisesta." -Arto Laatikainen

🏒 Koulutuksen suorittaminen vastaa tason 1–2 koulutuksia ja toimii valmistavana koulutuksena Jääkiekkoliiton tason 3 koulutukseen sekä siitä eteenpäin HVT/Valmentajan ammattitutkinnolle tähtääville.

🏒 URVA-koulutuksen lähijaksot:
Lähijakso 1: pe-su 5.-7.5.2023
Lähijakso 2: pe-su 16.-18.6.2023
Lähijakso 3: pe-su 25.-27.8.2023
Lähijakso 4: pe-su 27.-29.10.2023

Tavoitteena on, että koulutuksen käytyään urheilija:

  • on löytänyt ja muuntanut urheilu-uransa kautta saamaansa osaamista valmennuksen näkökulmaan
  • osaa oppimisen ja opettamisen perustaidot
  • ymmärtää valmennuksen ohjelmoinnin perusteet
  • omaa perustiedot fyysisten ominaisuuksien kehittämisestä
  • tietää ihmisen fysiologian toimintamekanismin sekä biomekaniikan periaatteet
  • ymmärtää henkisen valmennuksen roolin osana valmennuksen kokonaisuutta
  • on alkanut työstämään valmennusfilosofiaansa
  • on päässyt jakamaan kokemuksiaan ja verkostoitumaan vertaistensa kanssa
  • on osoittanut osaamistaan toteuttaa valmennusta omassa lajissaan

🏒 Ilmoittautuminen koulutukseen 16.4.2023 mennessä. Koulutus käynnistyy 5.5.2023. ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>>

🏒 Hinta: 1195 € (Suomen Valmentajien jäsenille 1095 €)
Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, vk-kustannuksen sähköiset kirjat koulutuksen ajaksi: huippu-urheiluvalmennus, lasten ja nuorten hyvä harjoittelu, kestävyysharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, voimaharjoittelu, kehonhallinta, liikuntaravitsemus 3.0, sähköisen oppimisympäristön käytön koulutuksen ajan sekä majoituksen ja täysihoidon lähijaksoilla Varalan urheiluopistolla. 

🏒 Valmentaa kuin nainen -hanke tukee hankelajien (mailapelit, palloilu- ja kamppailulajit sekä painonnosto) naisvalmentajien osallistumista kustantamalla 400 € koulutuksen hinnasta.

📸 Mika Kylmäniemi / Suomen Jääkiekkoliitto


Takaisin uutisiin »
SJRY