Jääkiekkoilijoiden urheilijarahasto on avoin nyt kaikille urheilijoille

Jääkiekkoilijoiden urheilijarahasto on avoin nyt kaikille urheilijoille

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön hallitus päätti, että urheilijarahastot ovat jatkossa kaikkien urheilijoiden käytössä. Tähän asti ko. urheilijarahastoon on voinut tehdä talletuksia vain jääkiekkoilijat.

-Urheilijarahastomme ovat toimineet vuodesta 1999 lähtien, jolloin tuloverolain 116 a-c §:iin tehtiin muutokset, joiden mukaan urheilijat voivat siirtää  urheilemisella ansaitusta palkasta osan urheilijarahastoon. Rahastoon voi siirtää verovapaasti enintään 50 %, kuitenkin maksimissaan 100.000 € verovuoden aikana, kertoo säätiön asiamies Jarmo Saarela.

Suomessa toimii neljä muuta urheilijarahastoa, joista osa on vain omaan lajin  urheilijoille ja osa kaikille tarkoitettuja.

-Viime vuosina muiden lajien harrastajat ovat osoittaneet kiinnostusta  urheilijarahastoamme kohtaan, jonka johdosta päätimme avata rahastot kaikille urheilijoille. Tällä tavalla pyrimme auttamaan myös muiden lajien urheilijoita – meillä on jo miltei 20 vuoden kokemus urheilijarahastojen parissa, toteaa Säätiön puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo.

Vuonna 2005 perustetun yksilölajien edustaja Urheilijayhdistyksen asiamies Harri Halme ilahtui päätöksestä.
- Kaikenlainen yhdessä tekeminen valloittaa yhteiskuntaa. Hieno juttu urheilijoille ja iso kiitos jääkiekkoilijoiden puuhamiesten Saarelan ja Wallinheimon suuntaan.

 

Lisätietoja saatte tarvittaessa allekirjoittaneelta.

 

Jarmo Saarela
Asiamies
Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiö
Uutiskatu 2, 00240 Helsinki
puh. 09 621 6322, 040 546 5017
jarmo.saarela(at)sjry.fi
www.sjry.fi


Takaisin uutisiin »
SJRY