Jere Saastamoinen SJRY:n viestintä- ja markkinointipäälliköksi

Jere Saastamoinen SJRY:n viestintä- ja markkinointipäälliköksi

Suomen Jääkiekkoilijat ry on valinnut viestintä- ja markkinointipäälliköksi Jere Saastamoisen. Toimenkuva on uusi pelaajayhdistyksessä. Hän aloitti tehtävässä maanantaina.

Kajaanista lähtöisin olevalla Saastamoisella on kokemusta viestinnän parista useiden vuosien ajalta. Hän on työskennellyt aiemmin urheilutoimittajana ja viimeisimmässä työssä Kajaanin Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkönä.

– Lähden kovalla innolla kehittämään SJRY:n viestintää. Minulla on paljon kokemusta seuratyöstä ja viestinnästä jääkiekon parista, ja uskon sen auttavan paljon nykyisessä työtehtävässä, Saastamoinen sanoo.

– Ensimmäisenä isona tehtävänä on hyödyntää sosiaalista mediaa paremmin ja lähteä tuottamaan niihin sisältöä. Tavoite on tuottaa mielenkiintoista sekä laadukasta sisältöä nykypäivän ja pelaajien tarpeiden mukaisesti.

– Pelaajayhdistys toivottaa Jeren lämpimästi tervetulleeksi. Nyt meillä on toimistolla ensimmäistä kertaa käytössä neljän henkilön työpanos. Tämän myötä meillä on mahdollisuus nostaa yhdistyksemme profiilia, tehostaa edunvalvontaamme ja palvella jäseniämme vielä aikaisempaa paremmin. Viestintä on tässä tärkeässä roolissa, toiminnanjohtaja Risto Kauppinen sanoo.

Tervetuloa hommiin, Jere!
 
Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Risto Kauppinen 0400 529 029
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jere Saastamoinen 0400 328 363


Takaisin uutisiin »
SJRY