Karoliina Rantamäki SJRY:n toimiston uusi vahvistus

Karoliina Rantamäki SJRY:n toimiston uusi vahvistus

Suomen Jääkiekkoilijat ry vahvistaa osaamistaan toimistolla, kun Karoliina Rantamäki aloitti maanantaina 8. elokuuta työt Pelaajayhdistyksessä. Rantamäki toimii Pelaajayhdistyksessä naisten jääkiekon koordinaattorina ja yhdistyksen hallintoon liittyvien asioiden hoitajana.

Rantamäellä on pitkä pelaajatausta, sillä hän on pelannut yli 30 vuotta pääsarjatasolla Naisten Liigassa ja ulkomailla sekä yli 20 vuotta maajoukkueessa. Peliura jatkuu edelleen HIFK:n liigajoukkueessa.

– Olen todella innoissani mahdollisuudesta työskennellä SJRY:n palveluksessa. Pelaajien olosuhteiden parantaminen on minulle sydämen asia ja lähden kovalla intohimolla tekemään töitä asioiden eteen, Rantamäki sanoo.

Pelaajayhdistyksessä työskentelee neljä toimihenkilöä: Risto Kauppinen toiminnanjohtajana, Iiro Järvi Liigan yhteyspäällikkönä, Jere Saastamoinen vastaa viestinnästä, markkinoinnista sekä Mestis-yhteyksistä ja uutena työntekijänä Karoliina Rantamäellä on vastuullaan naiskiekkoilijoiden aseman kehittäminen sekä hallinnon päivittäiset asiat ja jäsenrekisteri.

– Olemme iloisia saadessamme Karon kokemuksen ja osaamisen jääkiekosta palvelemaan pelaajia toiminnassamme. Uuden strategiamme mukaisesti olemme alkaneet laajentaa vaikuttamista pelaajien äänellä myös naisten jääkiekossa. Uskomme vahvasti, että tätä kautta jääkiekkoilijoiden asema ja arvostus paranee nykyisestä, SJRY:n toiminnanjohtaja Risto Kauppinen iloitsee.

 

Lisätietoja:
Risto Kauppinen 040 052 9029
Karoliina Rantamäki 041 311 2922


Takaisin uutisiin »
SJRY