Kristian Tuohilammen peliuran jälkeiset suunnitelmat ovat jo tiedossa

Kristian Tuohilammen peliuran jälkeiset suunnitelmat ovat jo tiedossa

Kristian Tuohilammen pelaajaura päättyy tänään Mestiksen karsintasarjan päätösottelussa. Tuohilampi onkin hyvässä asemassa, sillä tulevaisuuden suunnitelmat ovat jo tarkkaan selvillä.

– Olen pelannut kaksi viimeisintä kautta TUTOssa ja olen ollut vuoden töissä TUTOn toimistolla myyntihommissa. Syksyllä aloitan myös seuran juniorivalmennuspäällikkönä. Tässä on helppo siirtyä pelaajauralta eteenpäin, kun kaikki jatkokuviot ovat selvillä ja ei tarvitse hypätä mihinkään tuntemattomaan, Tuohilampi kertoo.

– Minulla on ollut etuoikeutettu mahdollisuus nähdä tätä toistakin puolta. Se on hienoa, että saan tehdä uutta uraa jääkiekon parissa ja saada siitä leivän pöytään.

"Tänään on varmasti tunteissa pidättelemistä"

Uran aikana Tuohilammelle kertyi kokemusta 188 liigaottelun ja 297 mestisottelun verran.

– Päällimmäisenä uralta jää mieleen ne kaikki hienot ihmiset ja yhteisöt, joissa olen saanut olla mukana. Jokaisen nuoren pelaajan kannattaa urallaan aika ajoin pysähtyä miettimään mitä haluaa tulevaisuudelta ja onko valmis sitoutumaan niihin tavoitteisiin. Ei kannata roikkua ja tehdä väkisin tuhatta asiaa yhtä aikaa, vaan lyödä sata prosenttia siihen mistä tykkää.

– Tänään on varmasti tunteissa pidättelemistä, kun edessä on uran viimeinen peli. Haluan lähteä peliin hauskuuden ja positiivisuuden kautta, sekä painaa vielä kerran sata lasissa.

Tuohilampi on ollut koko uransa ajan aktiivinen myös Pelaajayhdistyksen toiminnassa. Muun muassa tällä kaudella hän on toiminut TUTOn yhteyspelaajana SJRY:n suuntaan.

– Koko 12-vuotisen ammattilaisuran olen ollut jäsenenä ja olen kokenut sen aina tosi tärkeänä, että olen saanut olla jäsenenä. Siitä on pelkästään hyvät fiilikset, miten homma on toiminut vuosien ajan.
 

Kuva: Shaun Duncan


Takaisin uutisiin »
SJRY