Kutsu Pelaajayhdistyksen vuosikokoukseen

Kutsu Pelaajayhdistyksen vuosikokoukseen

Kaikki Pelaajayhdistyksen jäsenet ovat oikeutettuja ja tervetulleita osallistumaan yhdistyksen vuosikokoukseen. Vuosikokous on Pelaajayhdistyksen ylin päättävä elin ja siihen voi osallistua myös etänä.

 

Aika ja paikka

Suomen Jääkiekkoilijat ry:n vuosikokous järjestetään keskiviikkona 12.6.2024 klo 15.00 Helsingissä.

Osoite: Ravintola Vltava, Elielinaukio 2. Ravintola sijaitsee Rautatieaseman vieressä.

Jäsen voi osallistua kokoukseen joko paikan päällä tai etäyhteydellä.

 

Vuosikokouksen asialista

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat.

 

Ilmoittautuminen kokoukseen

Etäyhteydellä osallistuvien jäsenten on ilmoittauduttava kokoukseen ennakkoon viimeistään perjantaina 7.6.2024. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu jäsenille sähköpostissa tulleen linkin kautta.

Myös paikan päälle saapuvia jäseniä pyydetään ilmoittautumaan kokoustarjoilujen vuoksi ennakkoon kyseisen linkin kautta. Kokoukseen voi jäsen ilmoittautua myös saapuessaan paikalle alkaen klo 14.30.

Mahdollisia äänestyksiä varten kaikilla osallistujilla on kokouksen aikana oltava käytössään puhelin, jonka avulla äänestäminen onnistuu. Ilmoittautuessa ilmoitettu puhelinnumero täytyy olla kyseiseen puhelimeen.

 

Ehdokkaiden asettaminen vaaleihin

Hallituksen jäseneksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi valitaan uudet jäsenet erovuorossa olevien ja muutoin hallituspaikasta luopuvien tilalle. Myös hallituksen erovuoroiset jäsenet voivat olla ehdolla uudelleen. Tämän hetken tilanteen mukaan vuosikokouksessa valitaan kuusi hallituksen jäsentä.

Mikäli haluat asettua ehdokkaaksi hallituksen jäsenten vaaliin tai haluat esittää ehdokasta, joka on antanut suostumuksensa ehdokkuuteen, voit lähettää siitä ennakkoon sähköpostin yhdistyksen toiminnanjohtajalle sähköpostiosoitteeseen risto.kauppinen@sjry.fi tai WhatsAppilla numeroon 0400 529029.

Ehdokkaita voi asettaa ehdolle vielä kokouksessakin. Ennakkoon tiedossa olevista ehdokkaista pystymme kertomaan jäsenille jo ennen kokousta.

 

Ystävällisesti
Risto Kauppinen
Toiminnanjohtaja
040 052 9029


Takaisin uutisiin »
SJRY