Pelaajat äänestivät Elisa Holopaisen Naisten Liigan arvokkaimmaksi

Pelaajat äänestivät Elisa Holopaisen Naisten Liigan arvokkaimmaksi

Naisten Liigan pelaajat äänestivät keskuudestaan Kultainen Kypärä -palkinnon saajan. Äänestyksen voitti KalPan tehohyökkääjä Elisa Holopainen.

Palkinto jaetaan joukkueen menestymisen kannalta arvokkaimmalle pelaajalle.

Holopainen keräsi pelaajien äänestyksessä 326 pistettä, toiseksi tullut HIFK:n Michaela Pejzlova 176 pistettä ja TPS:n Pauliina Salonen 94 pistettä.

– Tuntuu kyllä erityisen hyvältä saada tämä palkinto. Iso kunnia että pelaajat, joiden kanssa pelaan kaukalossa vastakkain ovat äänestäneet minut arvokkaimmaksi pelaajaksi, Holopainen sanoo.

Holopainen teki KalPassa 28 otteluun tehot 41+34=75. Loukkaantumisesta huolimatta hän voitti sarjan maalipörssin ja oli pistepörssin toinen.

– Oma kausi meni hyvin. Peli kulki ja ajattelin, että nyt on tulossa hieno kevät kaikin puolin. Pelit päättyivät kuitenkin tammikuussa loukkaantumiseen ja nyt keskitytäänkin kuntoutumiseen.

Kyseessä on historian toinen kerta, kun Naisten Liigan pelaajat äänestävät keskuudestaan arvokkaimman pelaajan. Viime vuonna palkinnon voitti Ilves-maalivahti Anni Keisala.

Naisten Liigan Kultainen Kypärä -äänestyksen tulokset:

1. Elisa Holopainen 326 pistettä
2. Michaela Pejzlova 176
3. Pauliina Salonen 94
4. Emilia Kyrkkö 62
5. Tiina Ranne 54

Kaikki Naisten Liigan pelaajat saivat äänestää kolmea parasta pelaajaa. Ykkössijasta sai 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Oman joukkueen pelaajia ei saanut äänestää.

Naisten Liigan Kultainen Kypärä -palkinnon voittajat:

2023 Elisa Holopainen, KalPa
2022 Anni Keisala, Ilves

 

Holopaisen palkitsi Karoliina Rantamäki Pelaajayhdistyksestä.


Takaisin uutisiin »
SJRY