Pelaaminen motivoi edelleen 40-vuotiasta Jarkko Immosta

Pelaaminen motivoi edelleen 40-vuotiasta Jarkko Immosta

Rantasalmen sulttaani Jarkko Immonen täyttää 19. huhtikuuta 40 vuotta!

Immosen uraan on mahtunut muun muassa KHL-mestaruus, CHL-mestaruus, Liigan mestaruus ja MM-kulta. Upea ura saa jatkoa myös ensi kaudella Jukureissa.

– Tietenkin olen ollut onnekas, että uralla ei ole tullut isompia loukkaantumisia ja paikat ovat pysyneet kunnossa. Pelaaminen on nelikymppisenäkin edelleen kivaa ja motivaatiota tekemiseen riittää, Immonen summaa tilannettaan.

Liikunta-ala kiinnostaa peliuran jälkeen

Pelaamisen ohella Immonen on opiskellut ja hän on myös tällä hetkellä mukana jyväskyläläisessä Klub1-kuntosalissa.

– Opiskelin viime vuonna pelaamisen ohella personal traineriksi ja liikunta-ala kiinnostaa jossain muodossa, kun oma peliura loppuu.

– Nykyään opiskelumahdollisuuksia on paljon ja se on mennyt pelaajan näkökulmasta eteenpäin vuosien aikana. Siitä on aina hyötyä, jos voi jotain opiskella peliuran aikana. Ainakin opiskelutuntuma pysyy yllä.

Immonen on nähnyt ulkomailla useita eri kiekkokulttuureja. Se näkyy myös kansallisten pelaajayhdistysten toiminnassa.

– Suomi on tässä aika paljon muita maita edellä. Täällä voi olla jäsenenä aika luottavaisin mielin, että pelaajat eivät joudu hoitamaan yksinään asioita, jos tulee ongelmia.

Rahastoinnista iso apu uran jälkeiseen aikaan

Immonen haluaa korostaa nuoremmille pelaajille rahastoinnin ja säästämisen merkitystä.

– Kyllä sen huomaa, jos sitä rahaa ei laita sivuun, niin huomaamattomasti sen voi tuhlata johonkin tyhmään. Rahastoimaan pystyy aika huomaamatta, vaikka se ei alkuun olisikaan isoja summia.

– Ainakin itselle se on hyvä juttu, että rahastoon on jäänyt vähän jemmaan sitten kun lopettaa. Suosittelen sitä vahvasti kaikille, Immonen päättää.

SJRY toivottaa Jakelle isot onnittelut!


Takaisin uutisiin »
SJRY