Risto Kauppinen ehdolla Jääkiekkoliiton hallitukseen

Risto Kauppinen ehdolla Jääkiekkoliiton hallitukseen

Pelaajayhdistyksen (Suomen Jääkiekkoilijat ry) tehtävänä on edistää vastuullista suomalaista jääkiekkoa pelaajien mielipide ja etu huomioiden. Pelaajayhdistys on asettanut oman ehdokkaansa Suomen Jääkiekkoliiton hallituksen jäsenten vaaliin.

Pelaajayhdistys esittää hallituksen jäseneksi toiminnanjohtaja Risto Kauppista. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja omaa erittäin pitkän kokemuksen urheilujärjestöjen johtotehtävistä.

Jääkiekkoliiton hallituksessa ei ole koskaan aikaisemmin ollut pelaajien kollektiivisen äänen edustajaa. Pelaajayhdistys täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

– Vastuulliseen päätöksentekoon ja toimintaan tarvitaan mukaan myös pelaajien kollektiivinen ääni. Tämä on myös kansainvälinen trendi, josta on hyvä ottaa mallia Suomessa, Kauppinen sanoo.

– Pelaajien oman yhdistyksen esittämä jäsen liiton hallituksessa toisi pelaajien kollektiivisen äänen vahvemmin myös sinne, missä jääkiekkoperheelle tärkeistä asioista päätetään. Tämä olisi kaikkien etu, hän jatkaa.

Kauppinen näkee tärkeänä, että liitto on seurojen palveluorganisaatio, jonka kaikessa toiminnassa korostuvat hyvän hallinnon periaatteet ja avoimuus.

Jääkiekkoliiton uudet hallituksen jäsenet valitaan lauantaina 25. marraskuuta Helsingissä pidettävässä kokouksessa.

 

Lisätietoja:
Risto Kauppinen 040 052 9029

 

Kuva: Tomi Natri


Takaisin uutisiin »
SJRY