Teemu Eronen pääsee yhteyspelaajana vaikuttamaan ja kehittämään Liigaa

Teemu Eronen pääsee yhteyspelaajana vaikuttamaan ja kehittämään Liigaa

Pelicansin Teemu Eronen on yksi Pelaajayhdistyksen yhteyspelaajista. Jokainen Liigan, Mestiksen ja Naisten Liigan joukkue valitsee kausittain keskuudestaan kaksi yhteyspelaajaa, joista toinen toimii varalla.

Eronen toimii Pelicansin yhteyspelaajana ensimmäistä kautta. Hänellä on aiempaa kokemusta myös kakkosyhteyspelaajan roolista.

– Tärkein tehtävä on toimia linkkinä joukkueen ja Pelaajayhdistyksen välillä. Yhteydenpito on kuukausittaista ja tänä vuonna kommunikointi on ollut aktiivisempaakin. Olemme käyneet paljon keskustelua peliin liittyvistä asioista, Eronen kertoo.

– Pelaajayhdistykseltä tulee säännöllisesti tietoa, mitä asioita on esimerkiksi keskusteltu Liigan kanssa ja miten ne vaikuttavat pelaajiin. Välitän WhatsAppissa viestejä Pelaajayhdistykseltä joukkueen suuntaan ja toisinpäin kerään joukkueelta mielipiteitä Pelaajayhdistyksen suuntaan. Tämä ei ole kuitenkaan kuluttavaa tai aikaa vievää hommaa.

– Koen yhteyspelaajana toimimisen parhaana juttuna, että tässä pääsee vaikuttamaan asioihin ja pohtimaan miten Liigasta saataisiin urheilullisesti parempi sarja. Tuon Pelicansin pelaajien näkökulmia esille ja kerron omia henkilökohtaisia näkemyksiä asioista. 

Eronen näkee, että yhteyspelaajana toimimisesta on hyötyä myös tulevaisuutta ajatellen.

– Jääkiekko on lähellä sydäntä ja haluaisin olla peliuran jälkeen myös jossain tekemisissä jääkiekon kanssa. Tästä saa hyvää kokemusta ja näkemystä, kun pääsee käymään keskusteluja eri aiheista ja kuulee myös, mitä muut miettivät asioista.

Liigan yhteyspelaajat:
HIFK: Teemu Tallberg
HPK: Markus Nenonen 
Ilves: Joona Ikonen
Jukurit: Jesper Piitulainen 
JYP: Valtteri Kakkonen
KalPa: Jesper Mattila 
KooKoo: Teemu Engberg 
Kärpät: Arttu Hyry 
Lukko: Anrei Hakulinen 
Pelicans: Teemu Eronen
SaiPa: Ville Vainikainen 
Sport: Valtteri Hietanen
Tappara: Otto Rauhala
TPS: Juhani Jasu
Ässät: Roope Talaja

📸 Tomi Natri

#SJRY #yhteyspelaaja #Liiga #PelicansFi #PelaajanArki #PelaajanÄäni

 

Kaikki yhteyspelaajat löydät täältä >>>


Takaisin uutisiin »
SJRY