Yhteyspelaaja Helen Puputti: "Pelaajayhdistys on vienyt paljon asioita eteenpäin"

Yhteyspelaaja Helen Puputti: "Pelaajayhdistys on vienyt paljon asioita eteenpäin"

Helen Puputti toimii tällä hetkellä Pelaajayhdistyksen yhteyspelaajana Ilveksessä. Hän aloitti yhteyspelaajana syksyllä 2022 Anni Keisalan siirryttyä ulkomaille.

– Tämä on ollut mukavaa hommaa. Välitän pelaajien kysymyksiä ja huomioita eteenpäin Pelaajayhdistykselle ja toimin linkkinä joukkueen sekä Pelaajayhdistyksen välillä. Lisäksi olen päässyt sisäpiirin kuulemaan hieman siitä, mitä Pelaajayhdistyksellä on suunnitteilla, Puputti kertoo. 

Pelaajayhdistys on järjestänyt Naisten Liigassa seurakierroksen kahtena syksynä. Pelaajayhdistyksen toimiston Naisten Liigan koordinaattori Karoliina Rantamäki käy tapaamassa kaikki joukkueet.

– Seurakierrokset ovat olleet todella antoisia tilaisuuksia. Pelaajat ovat tykänneet niistä, kun joku kysyy pelaajien mielipidettä ja kertoo Pelaajayhdistyksen toiminnasta. Ei olla totuttu siihen, että joku kyselee ja kertoo asioista, joten siellä tuppaa sellainen 1,5 tuntia helposti vierähtämään, Puputti naurahtaa.

Puputti kertoo, että pelaajien huolet Naisten Liigassa pyörivät pitkälti arkisten asioiden ympärillä.

– Naisten Liigassa on paljon potentiaalia sarjana. Henni Laaksonen Naisten Liigan johdossa on saanut paljon hyviä asioita aikaan ja siellä on moni hyvä juttu ottanut tuulta purjeisiin.

– Pelaajayhdistys on vienyt paljon asioita eteenpäin. En tiedä oltaisiinko Naisten Liigassa näinkään pitkällä kehityksessä, jos naispelaajien näkökulmia ei olisi otettu vahvemmin mukaan.

 

Helen Puputti

  • 27-vuotias, asuu Tampereella
  • Toimii toista kautta Pelaajayhdistyksen yhteyspelaajana Ilveksessä
  • Pelannut 164 ottelua Naisten Liigassa ja 106 ottelua SDHL:ssä
  • Pelaamisen ohessa työskentelee taloushallinnon puolella

 

PELIKUVA: Jari Mäki-Kuutti


Takaisin uutisiin »
SJRY