Esittelyssä Pelaajayhdistyksen toimisto: Jere Saastamoinen

Esittelyssä Pelaajayhdistyksen toimisto: Jere Saastamoinen

Kuka olen?

Pelaajayhdistyksen viestintä- ja markkinointipäällikkö Jere Saastamoinen. Lähtöisin oon Kajaanista ja mahdolliset (nyt jo kenties epätodennäköiset?) NHL-korvaukset menee kasvattajaseuralle Kajaanin Hokille. Lätkää pelasin B-junnuihin asti, kunnes tajusin, ettei ne vähäiset taidot riitä alkuunkaan pelihommaan. Lisäksi ois pitänyt kuulemma harjoitella, mutta eihän sekään ollut mun juttu. Onneksi sitten taidot on riittäneet mediapuolella, joita hommia olen enemmän tai vähemmän tehnyt vuodesta 2013 saakka. Kaikki mediahommat urheilutoimittajasta selostamiseen on tullut kokeiltua. Aloitin Pelaajayhdistyksessä lokakuussa 2021 ja asustelen köyhien Westendissä, eli Espoon Mäkkylässä.

Mitä teen Pelaajayhdistyksessä?

Kaikki mitä Pelaajayhdistyksen somessa näkyy ulospäin, on jollain tapaa mun käsialaa. Eli sisäinen ja ulkoinen viestintä on mun juttuja. Lisäksi oon neuvotellut pelaajille jäsenetuja, ollut järjestämässä koulutuksia ja pyrin auttamaan pelaajia esimerkiksi henkilöbrändin rakentamisessa. Vahvan Mestis-taustan ansiosta varsinkin Mestis-pelaajien auttaminen on tullut tällä kaudella tutuksi. Ja sittenhän tähän pitää sanoa se klassikko, että myös kaikki juoksevat asiat on päivittäin työpöydällä.

Vapaa-aika

Urheilen, jos jaksan. Useimmiten en jaksa. Lätkää tulee pelattua about kerran viikossa ja ehdottomasti maininnan arvoinen juttu on se, että voitin HIK-sarjaa höntsäävän HC Boisin sisäisen maali- ja pistepörssin, vaikka Järvisen Ville kovasti yritti niitä pisteitä huudella itselleen. Intohimona myös hyvän ruuan syöminen, TikTokeille naureskelu ja urheilun seuraaminen. Sen verran oon hurahtanut pesäpalloon, että viime kesänä olin tekemässä pesisstudioita Veikkaukselle.

Parasta työssä?

Tässä työssä voi sanoa olevansa aidosti kehittämässä koko suomalaista jääkiekkoa ja pelaajien asemaa. Siitä saa hyvän fiiliksen, kun saadaan autettua meidän pelaajia jollain tavalla, oli se aihe sitten mikä tahansa. Lisäksi on pirun nättiä, kun saan työskennellä urheilun parissa. Eiks se oo elämässä pääasia, ettei ärsytä herätä joka aamu töihin?


Takaisin uutisiin »
SJRY