Henrik Forsberg jää pois hallituksesta - "Pelaajayhdistys jää hyvään tilaan"

Henrik Forsberg jää pois hallituksesta - "Pelaajayhdistys jää hyvään tilaan"

Pelaajayhdistyksen varapuheenjohtajana toiminut Henrik Forsberg jää pois Pelaajayhdistyksen hallituksesta. Forsberg on mukana hallituksessa 14. kesäkuuta pidettävään vuosikokoukseen saakka.

– Pelaajayhdistys jää hyvään tilaan ja jään tosi levollisin mielin pois. Strategia tuleville vuosille on selkeä ja nyt on sen toimeenpanon aika. Meillä on henkilöstö paikallaan, ketkä ohjaavat laivaa oikeaan suuntaan ja ovat valmiita pitämään sen oikealla kurssilla, Forsberg sanoo. 

Forsberg pelasi urallaan Liigassa 275 ottelua ja Mestiksessä 161 ottelua. Hallituksessa hän toimi neljä vuotta, joista kaksi varapuheenjohtajana.

– Neljän vuoden aikana Pelaajayhdistys on kehittynyt viestinnällisesti eteenpäin, toiminta on tullut läpinäkyvämmäksi ja nykyisin osataan paremmin perustella, miksi Pelaajayhdistys on olemassa. Tänä päivänä urheilijat ovat nuorempina paljon fiksumpia ja he osaavat kyseenalaistaa asioita, liittyi aihe sitten Pelaajayhdistykseen tai ylipäätään urheilijana toimimiseen.

– Monessa asiassa on päästy vastakkainasettelusta siihen, miten voidaan yhdessä kehittää asioita. Pelaajayhdistyksen vahvuus on se, että meillä on paljon jäseniä ja edustamme isoa lajia, jolla on järjestäytynein ja painovaltaisin ääni Suomessa.

Uusi Pelaajayhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa. Kuka tahansa Pelaajayhdistyksen jäsen voi osallistua vuosikokoukseen, joko paikan päällä tai etänä. Kaikilla on myös oikeus asettua ehdolle hallitukseen.

– Hallituksessa on ollut loistava paikka oppia ja antaa takaisin itselle tärkeälle asialle. Se vei hetken aikaa ottaa haltuun, mitä kaikkea hallitus tekee ja ymmärtää ympärillä olevien muiden tahojen merkitys. Pelaajauralla en tajunnut, miten paljon taustalla tehdään asioita, jotta pelaajilla olisi mahdollisimman hyvä asema harjoittaa omaa ammattiaan.

– Näen sen hyvänä asiana, että Pelaajayhdistyksen hallituksessa on erilaisuutta. Mukana on eri-ikäisiä pelaajia sekä hyvä sekoitus aktiivipelaajia ja uransa lopettaneita.

 

➡️ Pelaajayhdistyksen vuosikokous ke 14.6.2023, kutsu kaikille jäsenille on tullut toukokuun lopussa sähköpostiin.
➡️ Kuka tahansa Pelaajayhdistyksen jäsen voi osallistua vuosikokoukseen.
➡️ Kuka tahansa Pelaajayhdistyksen jäsen voi asettua ehdolle hallitukseen.
➡️ Kokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etänä.


Takaisin uutisiin »
SJRY