Liigan ja Pelaajayhdistyksen väliset neuvottelut ovat käynnistyneet

Liigan ja Pelaajayhdistyksen väliset neuvottelut ovat käynnistyneet

Seuraavan yleissopimuksen on määrä astua voimaan keväällä 2024. Neuvottelut uudesta sopimuksesta on aloitettu sovitun aikataulun mukaisesti.

Jääkiekon SM-liiga Oy:n ja Suomen Jääkiekkoilijat ry:n välinen sopimus luo pohjan seurojen ja pelaajien yhteistyölle. Neuvottelut uudesta yleissopimuksesta ja siihen liittyvästä pelaajasopimuksesta käynnistyivät ensimmäisellä tapaamisella tammikuussa ja etenevät tasaisesti, yhdessä sovittujen aikataulujen puitteissa.

– Neuvottelut ovat alkaneet hyvässä hengessä. Yhteistyöllä ja avoimella keskustelulla pyrimme löytämään molempien osapuolien kannalta mahdollisimman vahvan ratkaisun, sanoo Liigan toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

Toiminnanjohtaja Risto Kauppinen toimii pääneuvottelijana Pelaajayhdistyksen puolelta.

– Olemme neuvotteluiden suhteen liikkeellä hyvissä ajoin. Etenemme rakentavassa ja keskustelevassa ilmapiirissä. Nykyiset sopimukset luovat hyvän pohjan edelleen kehittää työehtoja ja toimivaa yhteistoimintaa seurayhteisöissä.

Huhtikuussa 2021 solmittu nykyinen sopimus umpeutuu keväällä 2024 – joko huhtikuun lopussa tai Liigan viimeisen finaaliottelun jälkeen, mikäli kausi venyy toukokuun puolelle.


Takaisin uutisiin »
SJRY