Pelaajille suunnatun kilpatuomarikoulutuksen haku auki vuoden 2022 loppuun

Pelaajille suunnatun kilpatuomarikoulutuksen haku auki vuoden 2022 loppuun

Jääkiekkoliitto järjestää pelaajille suunnatun kilpatuomarikoulutuksen 17–19. tammikuuta.

Koulutuksen kohderyhmä ovat Liigan, Mestiksen, U20-SM ja Mestiksen, Suomi-sarjan, U18-SM ja Mestiksen, U16-SM ja Mestiksen ja Naisten Liigan pelaajat tai pelaamisen lopettaneet pelaajat. Päämääränä koulutuksen läpäisseille on toimia erotuomareina Jääkiekkoliiton kilpasarjoissa jo kaudella 2023–2024.

– Meillä on hyvät kokemukset kahdesta aiemmasta, vuonna 2022 järjestetystä kilpatuomarikoulutuksesta. Tällä kertaa olemme tällä kertaa laajentaneet koulutuksen kohderyhmää koskemaan myös ikäluokan U16 Mestiksen pelaajia, koska myös uusille linjatuomareille on tarvetta, Jääkiekkoliiton huippusarjapäällikkö Seppo Lindroos kertoo.

Pelaajataustan lisäksi koulutukseen hakijoilta odotetaan yleistä urheilullisuutta, yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta, johtamistaitojen perusteita ja uteliaisuutta uuden oppimiseen.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden uuteen uraan kilpakiekossa, henkilökohtaista valmennusta, koulutusta johtamisesta, mahdollisuuden ansaita rahaa jääkiekosta ja mahdollisuuden osaamisen ja edellytysten kautta aina ammattimaiseen/kansainväliseen uraan jopa ammattilaisuuteen asti.

Hakuaika koulutukseen pääyttyy 31.12.2022. Valinnat tehdään ja niistä tiedotetaan 6.1.2023.

Haku tapahtuu tämän linkin kautta.

 

Lisätietoja koulutuksesta:

Tapio Heikura                     
Valmennuspäällikkö      
tapio.heikura@finhockey.fi
050 343 7303    

Harri Ahola
Erotuomaripäällikkö
harri.ahola@finhockey.fi
045 231 3664

 

KUVA: Teemu Saarinen


Takaisin uutisiin »
SJRY