SJRY valitsi vuosikokouksessaan uuden hallituksen - Teemu Ramstedt jatkaa puheenjohtajana

SJRY valitsi vuosikokouksessaan uuden hallituksen - Teemu Ramstedt jatkaa puheenjohtajana

Suomen Jääkiekkoilijat ry:n lauantaina 11.6.2022 pidetty vuosikokous valitsi hallituksen tulevalle toimikaudelle 2022–2023. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Teemu Ramstedt. Vuosikokouksessa käsiteltiin yhdistyksen strategia vuosille 2022–2026 ja päivitettiin toimintasäännöt.

SJRY:n hallituksessa on puheenjohtaja ja kymmenen varsinaista hallituksen jäsentä. Uusina jäseninä hallitukseen liittyvät Erno Hopponen ja Ilari Melart. Hallituksesta pois jäävät Henri Heino, Matti Lamberg, Janne Ritamäki ja Harri Tikkanen. SJRY kiittää kaikkia neljää hienosta panoksestaan yhdistyksen ja pelaajien eteen.

Ramstedt aloitti puheenjohtajana lokakuussa 2020 ja on toiminut tehtävässään vajaa kaksi vuotta. SJRY:ssä puheenjohtajakausi on kolmevuotinen, joten Ramstedtin nykyinen puheenjohtajakausi kestää kesään 2025 saakka.

– Olen todella iloinen ja kiitollinen luottamuksesta, jonka olen pelaajilta saanut. Haluan olla sen arvoinen jatkossakin ja tehdä hommia määrätietoisesti pelaajien eteen, Ramstedt sanoo.

– Uusi strategiamme valmistui juuri, mikä on tehty vuoteen 2026 asti. Aiomme edetä kohti tulevaa sen mukaisesti. Pidän meille tärkeinä teemoina lähivuosina muun muassa jääkiekkoilijoiden ja urheilijoiden sosioekonomisen aseman parantamista, naisten mukaan saamista vahvemmin meidän toimintaan ja tietenkin se, että saamme entistä paremmin kentän eli pelaajien äänen kuuluviin kaikessa heitä koskevissa asioissa. Urheilijat ovat urheilun tärkein ryhmä ja heitä meidän kaikkien on kuunneltava herkällä korvalla, kun teemme yhdessä parempaa urheilua.

SJRY on perustettu vuonna 1973 ja täyttää tulevana vuonna 50 vuotta. Ramstedt näkee Pelaajayhdistyksen roolin koko jääkiekkokentässä erittäin merkittävänä.

– Suuri kunnia saada luotsata SJRY kohti vuoden päästä tulevaa 50-vuotista juhlakautta. Historia ja ihmiset vuosien varrella ovat luoneet meille vahvan aseman, mutta on tärkeä muistaa uudistua ajan mukana. Meillä on mahdollisuus olla yhä suurempi vaikuttaja jääkiekko- ja urheiluyhteisössä ja sitä kohti haluamme mennä.

Hallituksen jäsenet kaudelle 2022–2023:

Teemu Ramstedt (puheenjohtaja)
Henrik Forsberg
Erno Hopponen (uusi)
Alex Lindroos
Ilari Melart (uusi)
Eveliina Mäkinen
Topi Nättinen
Lennart Petrell
Karri Rämö
Frans Tuohimaa
Minttu Tuominen


Takaisin uutisiin »
SJRY