Ylilääkäri Antti Helminen on merkittävä apu Pelaajayhdistyksen jäsenille

Ylilääkäri Antti Helminen on merkittävä apu Pelaajayhdistyksen jäsenille

Pelaajayhdistys pystyy tarjoamaan merkittävää asiantuntija-apua pelaajien loukkaantumistilanteiden hoitamisissa ja arvioitaessa niiden vaikutusta koko peliuraan.

Antti Helminen on toiminut Pelaajayhdistyksen ylilääkärinä vuodesta 2009 lähtien.

Helminen on koulutukseltaan kirurgi, ortopedi ja traumatologi ja päätyö on HUSissa. Jääkiekon parissa hän on toiminut yli 20 vuoden ajan. Helminen on toiminut liigajoukkueen lääkärinä ja myös maajoukkuelääkärinä.

Pelaajayhdistyksen ylilääkäri tarjoaa Pelaajayhdistyksen jäsenille niin sanotun ”toisen mielipiteen”, joka ei ole sidoksissa seuran lääkärin tai muun toimijan arvioon loukkaantumisesta.

– Annan jäsenille vamman tai sairauden tullessa konsultointia ja taustatukea. Työtapaturmaisten urheiluvammojen hoidossa pyrin tukemaan, että hoitoprosessit etenevät oikein ja pelaajan edun mukaisesti, Helminen kertoo.

Yhteydenpito pelaajan ja ylilääkärin välillä tapahtuu luottamuksellisesti. 

Pelaajayhdistyksen ylilääkärinä Helminen ottaa kantaa myös yleisiin pelaajien terveyteen liittyviin asioihin ja osallistuu niiden kehittämiseen.

– Pelaajan terveys on aina etusijalla.

 

Pelaajayhdistyksen jäsenille: ohjeet Antin tavoittamiseen löytyy mm. SJRY:n mobiilisovelluksesta. https://www.sjry.fi/uutiset/pelaajayhdistyksen-jasen-nain-lataat-mobiilisovelluksen


Takaisin uutisiin »
SJRY